Amanda en Wendy

Hun overgrootmoeder was deel van een eeneiige tweeling, hun moeder is deel van een eeneiige tweeling en ook Amanda (in het wit) en Wendy zaten samen in de baarmoeder. Amanda werd 10 minuten eerder geboren en als ze een grapje maakt zegt ze tegen Wendy: ‘oh, dat snap jij over 10 minuten pas’. Inmiddels zijn ze 23 jaar.

Van moederszijde zijn ze Thais en al zijn ze in Nederland geboren, helemaal Nederlands voelen ze zich niet, al spreken ze tot hun verdriet geen Thais. Hun moeder is chef-kok van een van de beste restaurants van Deventer en al jong hielpen ze in het restaurant. Vooral Amanda heeft zelf ook erg goed leren koken.

Ze hebben nog een oudere zus en veel jonger broertje maar ze hebben verreweg het meeste contact met hun tweelinghelft. Soms was hun hechte band moeilijk voor hun oudere zus.

Als kind droegen ze dezelfde kleren en niemand kon ze uit elkaar houden. Over het algemeen vonden ze het leuk om een tweeling te zijn en ze trokken altijd veel met elkaar op, hadden op school dezelfde vriendinnetjes en al is Wendy een paar jaar geleden tot verdriet van Amanda naar de andere kant van het land verhuisd, ze doen nu toch allebei dezelfde opleiding: sociaal juridische dienstverlening. Met een bijbaan in een restaurant. En ze spreken elkaar dagelijks

Voordat Wendy verhuisde, woonden en werkten ze samen en deden alles hetzelfde.

Hoe is het voor hun partners om met een tweeling te daten? De stelregel van Amanda en Wendy is: 1+1=3

Laat een bericht achter

Je commentaar wordt na goedkeuring geplaatst.