Eline en Thessa

In de voetsporen van hun vader zijn de dames (28) beiden militair. Thessa is militair tandarts, Eline (met los haar) is nog in opleiding tot officier. Thessa is daarnaast bokskampioen in de B-klasse, Ook Eline is erg sportief en kan bovendien mooi tekenen. Ze verblijft door de weeks in Duitsland vanwege haar opleiding maar in het weekend wonen de zusjes samen in hetzelfde huis.

Eline (zittend) en Thessa zijn 28 jaar. Ze werden 6 weken te vroeg, 4 minuten na elkaar geboren, en hebben enige tijd in een couveuse doorgebracht. Thessa wat langer dan Eline, kreeg daarom meer eten en is uiteindelijk langer geworden dan haar zus. Ze hebben een 4 jaar oudere broer die heel anders is dan zij.

Hun moeder zorgde ervoor dat ze als individuen werden grootgebracht, met eigen schoolklassen, verschillende vriendinnen, andere haardracht. Vroeger hadden ze nog weleens ruzie en voelden competitie, sinds ze volwassen zijn komt dat nooit meer voor.
Allebei houden ze van whisky en er is dan ook een heuse whiskybar in hun huis.
Ze vertellen dat ze erg verschillend zijn. Eline is chaotisch en wispelturig, ze verandert steeds van opleiding en haar kamer is rommelig. Thessa is georganiseerd, heeft een keurige kamer en wist al vanaf haar 12e jaar dat ze militair tandarts wilde worden. Het was leuk om te zien dat ze deze verschillen heel goed van elkaar kunnen verdragen.

Laat een bericht achter

Je commentaar wordt na goedkeuring geplaatst.